tiistaina, maaliskuuta 01, 2011

Vessapartyt

Varotan jo nyt... Tässä postauksessa, kuten tavallista, ei tuu olemaan mitään järkee. Kuvia pienentäessä jopa mietin että tää on tavanomaista turhempi ja surkeempi, no can do. Pistän loppuun kuvan siitä mekosta MUTTA PUOLUSTAN että toi on huono kuva ja mulla oli siitä vaan yks kuva kun en jaksanu ottaa montaa. Se oikeesti ei oo noin lahnan näkönen mun päällä. Kai..

Nojoo saattaa muutama kysymys olla jo heränny otsikosta. Tuulia oli meillä eilen ja koska se ei halunnu mäkkii mut äiti oli kotona ja halusin sitä karkuun Tuulia sano et no mennää sun huoneesee. En suostunu koska siel ei oikei mahu ees kävelee, sit Tuulia keksi nerokkaan idean että mennään vessaan... Mä näin jo sieluni silmin meiät istumassa meiän ah-niin-tilavassa suihkussa (koska siihen vessan puolelle ei IHAN OIKEESTI mahu ees kunnolla meikkaamaan) ja koska me ollaan idiootteja ja meil oli tylsää, me mentiin vessaan. Kyllä. Ja me otettiin eväät mukaan.
Photobucket
Joo o, siinä on viemäri. Meillä ei todellakaan oo iso suihku-vessa huone. Se on semmonen ihmeellinen "käytävä" ja pyykkitorni ja pyyhkeet lähinnä erottaa suihkun vessasta :'DD se on kovin jännittävä viritelmä. No me sit ängettiin tonne suihkuun.
Photobucket
tämmönen aika tavallinen kuva musta. Tosiaan tossa on noi pyyhkeet.....
Photobucket
Photobucket
mun selitysilmeet <3
Me suunniteltiin et soitettais NRJ:n iltaan ja pyydettäis jotain meiän teemaan liittyvää biisiä ja perusteltais se sillä et kerrotaan mis me ollaan. Ei me sit tehty sitä... Kyl me tuol varmaa säädettii melkei tunti ja iha hauskaa oli :D

Täs ois viel tää mekko.
Photobucket
Toi yläosa on senkin verran korsettimainen että menee lyhyet luut edessä ja takana. Toi vetskari aukee alas asti joten aika riskialtis.. ei voi mitää. Hennesistä n 30€.

2 kommenttia:

  1. Voi helvetin lahnat! :-D Päätitte sitte mennä vessaa, mikäs siinä... Nauratti.

    Ja toi mekko on ihana!

    VastaaPoista
  2. no älä nyt viitti vessa on ihan hyvä paikka :D ja jos ulkoasu sepaili tossa äsken ni vaihoin taustaa :)

    VastaaPoista