torstaina, maaliskuuta 31, 2011

One hundred and no less

Tää on sadas postaus, aplodit sille :)
Alotan nyt vaikkapa ihan aamusta kun ajattelin että "ahaa, haluanpa laittaa tuon ruututunikan. hmm laitetaanpa nyt vaikka legginsien kanssa kun ne on mukavammat kuin farkut." Kuinka ollakkaan koulussa huomasin, että tämä kyseinen "tunika" on vähän käynyt pieneksi siitä kun ostin sen kuudennella luokalla.. Anyhow, koulussa mua alko sitten vähän häiritsemään tämä pituus, ja mitä pidemmälle päivää mentiin, sitä enemmän kiskoin paitaa alas. Yhtälö: Hely+legginsit+tavallinen paita=suuri määrä ahdistusta.
Photobucket
Nooo ei se ihan hirveesti menoo haitannut, kun taas kuvistunnista oli kyse. Tänäänhän oli grab a boob -day ja sen huomaa ylläolevasta kuvasta. Alapuoleisessa kuvassa taas vähän vedettiin Macarenaa, myöskin kuvistunnilla.
Photobucket
Koulusta lähdin pari tuntia aikasemmin armottoman jysärin takia, mutta lääkkeet popsittua päädyin Miiran kanssa kaupunkiin. Mullahan oli kamera mukana mutta ei tietenkään yhtäkään kuvaa. Käytiin kuitenkin kaupoilla ja sain vähän ostoksiakin tehtyä, jonka jälkeen päädyttiin sinne perinteiseen Coffee houseen. Sen jälkeen vielä hetkeksi aikaa teinipalatsiin hengaamaan. Menin vielä Houselle lähinnä odottamaan äitiä ja jutustelin sitten tuokion Sanninkin kanssa. Kuitenki heräsin siihen faktaan että äitin tunti venyy yli puolella tuntia, lähdin musiikin kera kotiin.
Photobucket

Nyt tuli näköjään tämmöinen tarinamainen postaus, mutta tällaisiakin vaihteeksi.
PS. vammaako kuvat teidän mielestä pahasti? Yritin muokata niihin pehmeämpää ilmettä ja vähän tuommoista vanhalla kameralla otettua fiilistä..

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti