keskiviikkona, huhtikuuta 06, 2011

Olen nuori ja kaunis, mutta kuka se on kun huutaa ?

Keksinyt ruudin, mutta kuka se on kun ampuu ?

Jostain syystä rakastan tota biisiä nyt. Erityisesti kertosäettä. Oon kuunnellu tän ties kuinka monta kertaa nyt läpi. Mulle tulee tästä tosi seesteinen ja rentoutunut olo. Hassua. En kauheasti ihastunut kappaleeseen kun kuulin ekan kerran, mutta nyt menee hyvällä repeatilla.
Photobucket
Satuin juurikin tänään sairastumaan, kun olisi viikon ainoat kaksin Tuulian kanssa pidettävät duotreenit. Eilen ja huomenna piti olla treenit mutta housella on jotain tuplabuukkaushäikkää joten tällä mennään. Ajattelin kuitenkin mennä treenaamaan siitä huolimatta, että en ollut koulussa. En oo saanu yhtään mitään aikaseks, vaikka aamulla ajattelinkin että voisi kouluhommia tehdä. Oon vaan syönyt karkkia, keksejä, ja tottakai mun vakioo, luonnonjogurttia hunajalla. Nyt mun kaikki herkut on loppu ja oon tosi surullinen siitä, ruokakeskeinen ihminen kun olen.
Photobucket
(kuva on nyt sitten sivuttain kun edes kuus yritystä ei riittänyt photobucketille laittamaan sitö pystyyn...)
Ruuan puutteestakin huolimatta oon yleisellä tasolla tosi tyytyväinen onnellinen. En ilonen onnellinen, vaan onnellinen. Ihana tunne, täytyy sanoo! Varsinkin tosta Elokuu leffasta oon nyt onnessani, kun pääsen vihdoin huomenna sen katsomaan Hilman kanssa. Mulla on odotustaso jokseenkin korkealla. Saan tosta trailerista sekä nuori ja kaunis musiikkivideosta niin käsittämättömän hyvät vibat kyseisestä elokuvasta. En malta odottaa huomista!
Photobucket
Mun päässä ei oikein liiku mitään. Muutenkin löllöilen vaan. Voi kun voisin välittää tämmösen onnellisuuslöllöolon teille kaikille muillekin! Mutta ainiin voisinpa kertoa vaikka viime sunnuntaista kun saunoin Nennalla. Me oltiin tultu noin puolentoista tunnin lenkiltä Papun (nennan koira) kanssa ja päätettiin mennä saunomaan sen viluttelun päätteeksi, samalla kun pestiin Papu. Sauna on ihan parasta pitkän lenkin jälkeen viileässä säässä. Varpaista ja sormenpäistä lähtee semmonen ihana sulamisen tunne ja sitten voi vaan rentoutua. Katos päästiin taas rentous -aiheeseen.
Photobucket
Okei multa ei nyt onnistu minkäänlainen järkevä tarinointi. Seriously, kattokaa nyt tossa Elokuun trailerissa toi kohta kun se hyppää laiturilta järveen se poika. Ehkä parasta mitä Suomesta löytää on tollanen maisema korvessa mökkilaiturilla ja toi auringonlasku! Haluan että kesä tulee NYT! Mulla ei aikasemmin oo ollu kauheesti kesähinkua, mutta nyt se sitten iski ja kovaa. Kun jaksaisi vielä vähän koulussa painaa.
Photobucket

Koivun oksa hiljaa hakkaa ikkunaan. Tuuliko se on kun huutaa? Vai onko se joku muu?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti