tiistaina, maaliskuuta 01, 2011

Ruutumani

Päätin tylsyydessäni ja suuressa määrässä aikaani tehä kunnollisen ja huolellisen ja vähän erilaisen kynsiviritelmän. Tää on helppo, mutta jokseenkin aikaa vievä koska on monta vaihetta. Jos kuitenkin löytyy luppoaikaa ja välineitä tehkää toki. Pienellä harjoittelulla viivatkin alkaa pikkuhiljaa suoristua :)
Photobucket
lakat vasemmalta oikeelle: Kiss nail art paint (ei lue väriä), Mavala - Night club (ei enää kaupoissa kai), Mavala - Top coat fixator (älkää ostako tää on ihan sukka), Mavala - White, Mavala - Riga, Wet n wild - Base coat. Eturivissä vasemmalla Mavalan kynsilakanpoistolappuja, tykkään paljon esim matkoille ja tällä saa melkein kaiken paitti glitterlakan pois, sitten ois oriflamen french tip jotain tarrajuttuja millä saa suorat linjat ja oikeella Seppälästä ostettuja kynsitarroja (en käyttäny kumpiakaan tarroja loppujen lopuks).
Photobucket
Kolme kerrosta Mavala:n Riga -nimistä lakkaa pohjalakan päällä. Tää ois nyt se pohjaväri kutakuinkin. En saanu ihan niin peittävää kun oisin toivonu mutta eipä toi hirveesti haitannut kun siihen tulee paljon tavaraa päälle. Muutenkin oisin tarvinnu varmaan kuus kerrosta kunnon peittävyyteen koska mulla on mustaa ja hopeeta tässä akryylissä alla.
Photobucket
Sitten vedin noin puolesta välistä kynttä valkoseks. Näyttää nyt vähän oudolta kun on noin matalalta, mutta jos on enemmän neliön malliset kynnet kun mulla, vetäkää toki korkeemmalta (lähempää kärkee) silleen ranskalaisenomaisesti. Ei oo väliä vaikka ei tuukkaan ihan suoria linjoja, en jaksanutkaan käyttää noita ranskalaiseen tarkotettuja tarrajuttuja mitkä oli alussa.
Photobucket
Sitten vaakaraitoja tolla nail art lakalla. Ensimmäinen raita ton valkosen ja vaaleenpunasen rajalle, ja siitä mahd tasasin välimatkoin kohti kärkee.
Photobucket
Seuraavaks laitetaan samalla lakalla pystyyn raitoja niin, että ne alkaa ton ensimmäisen vaakaraidan alapuolelta, ei samasta tasosta. Koittakaa ymmärtää ja kattoo kuvasta :)
Photobucket
Nää oon vetäny vasemmalla kädellä joka muuten tärisi ihan hulluna, joten eiköhän nää kaikilta onnistu.
Photobucket
Sitten loppusilaus tehään näin; Laitetaan lakkaa tippa jollekin alustalle joka ei imase sitä, esim joku muovijuttu/folio/kai kopiopaperikin käy. Sitten jos on dotting tool (en oikein tiiä mikä se on suomeks) eli semmonen kynsiin tarkotettu joka tekee pilkkuja, tai esim sukkapuikko niinkun mulla kaivetaan esiin. Hammastikut on ehkä vähän liian pieniä tähän hommaan. Sitä sitten dipataan tonne lakkaan ja tökitään noihin "liitoskohtiin" eli missä ristit kohtaa.
Photobucket
Like so.
Sitten kerros (tai kaks niinkun ite laitoin) päälilakkaa ettei lähe kulumaan ja on valmista :)
Photobucket

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti