sunnuntaina, maaliskuuta 20, 2011

Miss stone heart

Käytiin tosiaan siellä lätkämatsissa eilen illalla. Ja niinhän siinä kävi että Ilves otti pataan 2-1, vähän niinkun meille oli ennusteltu. Peli ei muutenkaan ollut kauhean hyvä, kun tuntui että Ilves vaan höntsäilee. Sen jälkeen Nenna tuli meille yöksi. Käytiin saunassa, syötiin pitsaa ja katsottiin Sinkkuelämää elokuvaa, jonka kesken mentiin kuitenkin nukkumaan. Nennan kanssa on mukava nukkua koska se on hiljaa ja ei vie tilaa :)
Photobucket
Tän päivän ohjelmaks jäikin sitten Nennan lähdettyä kokeisiin lukua ja äikän kirjotelman raapustelua. Sen verran urhee olin että luin maantietoa ihan kiitettävästi siihen nähden miten yleensä luen ja tuntuu että jotain opinkin. Sain sitten kuitenkin järjestettyä vähän ohjelmaa, jota halusin lähinnä niin kauniin sään takia, josta en kuitenkaan ottanut yhtäkään kuvaa. Go Hely! Elokuviin seuraksi lähti Oona ja käytiin tarkastamassa I am number four. Se oli hyvä jos tykkää tommosesta scifijutusta. Siinä oli kyllä vähän jännitystäkin ja actionia. Mutta kuitenkin kaiken kaikkiaan muhun se iski :)
Photobucket
Eilen aamupäivällä ennen peliä käytiin äidin kanssa sukkahousu/kuminauha/kynsilakka/kosteusvoideostoksilla. Miira oli esitellyt blogissaa The Body Shopin mustikka vartalovoin, ja mähän kävin sitten tarkistamassa sen, koska oma all time favouriteni oli Yves Rochersista, joka kärähti Hämeenkadulla jokin aikaa sitten. Mustikka tarttuikin mukaan miellyttävän tuoksun vuoksi josta tulee joku tuttu tuoksu etäisesti mieleen lapsuudesta, en vain osaa yhdistää sitä mikä. Toinen syy oli vartalovoiksi kevyt koostumus, kun yleensä nämä tuppaa olemaan mun makuun liian paksuja.
Photobucket
Kynsilakkana ostoksilta tuppaantui mukaan H&M:n Miss stone heart, minkä ostoa olin jo aiemmin suunnitellut. Tässä se on alempi väri, jonka päälle vetäisin teipit ja Golden Rosen hololakan sävyltään 107.
Photobucket
Toivottavasti ei ollut liian paljon tekstiä ja viime torstain asua yritän saada teille, ja varmaan huomisenkin asu samaan settiin :) Nyt, hyvät yöt!

4 kommenttia:

 1. HAHAAAA PYSTY BAITTAAN :--D

  Ei vaa, kannattiki ostaa. Se tuoksuu niin hyvältä eikä oo eläimillä testattu! Vähä vaa nauratti ku lueskelin sun blogia ja sit kuva tosta hyppäs silmään. :-D

  VastaaPoista
 2. Olipas kiva postaaaus:) ja ei ollu tekstiä yhtää liikaa ja noi kuvat oli kivasti heitelty tonne väliin! Go helyyy:)

  VastaaPoista
 3. "koska se on hiljaa eikä vie paljon tilaa :)" HHAHAHAA iha niiku puhuisit jostai koirast :D:D Mutta hyvää tekstiä, Hely ! :)

  VastaaPoista
 4. miira // no tottakai, sitäpaitti eiks oo onnistunu tuote-esittely blogissa jos se saa jonkun ostamaan? ;)
  nenna // jeeeee!
  jassu // no siis sehän on mun lemmikkirotta?

  VastaaPoista