tiistaina, maaliskuuta 22, 2011

Boyfriend

Tänään oli ohjelmassa boyfriendfarkut, maantiedon koe, Jassun kanssa meillä nyhväämistä ja taas kerran duotreenit illalla. Itseasiassa koetta lukuunottamatta olin tänään ihan liekeissä! Oli taas niin hyvä päivä, aurinkokin näkyi ja yllätys, tein uudet kynnet. Tein myös Jassulle kynnet samalla kun juteltiin keittiössä. Tein vesimarmoroidut kynnet. Ohjeita löytää Youtubesta hakusanalla water marble (nails).
Photobucket
Laitan nyt kuitenkin suurpiirteiset ohjeet. Otetaan semmoinen nyrkkiä isompi kippo jota saa vähän tuhrailla ja täytetään se huoneenlämpöisellä vedellä. Valitaan lakat, pudotetaan tippa veteen, sen keskelle tippa, sen keskelle taas tippa ja niin edelleen kun on haluttu määrä renkaita. Sitten piirrellään kuvio hammastikulla pinnalle ja dipataan sormi kynsi edellä kohtaan, jonka kuvion haluaa kynteen.
Photobucket
Like so. Ennen dippausta teippaamalla sormet kynnen ympäriltä selviää suurelta määrältä putsailua.
Photobucket
Tältä kynnet suurinpiirtein näyttää kun on poistanut teipit. Jokainen kynsi tulee aina olemaan uniikki, ja tällä taktiikalla on vaikea saada toistuvaa kuviota.
Photobucket
Käytin OPI:n punaista (I'm not really a waitress) ja violettia (Louvre me louvre me not) ja H&M:n harmaata (Miss stone heart).
Photobucket
Sitten lähdettiinkin Jassun kanssa kauppaan kun vielä aurinko paistoi edes vähän.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hyviä boyfriend-farkkuja on mun mielestä vaikeaa löytää, mutta näillä oli silloin hintaa vain 10€, joten ei paha. Jos joku ihmettelee länttiä keskellä paitaa se on jogurttia :D En oo koskaan ollu kauheen hyvä syömään siististi... Jotenkin mulle oli tosi outoo laittaa löysät farkut jalkaan, koska oon tottunut käyttämään sukkahousuja hameiden kanssa ja pillifarkkuja. Ajatus oli jo eilen illalla testata vähän itsetuntoa sillä periaatteella, että jos koko päivän pärjään ajattelematta suuremmin sitä, että mulla on boyfriendit onpas outo olla, homma toimii. Tämä oli myöskin helppo (ja tylsä) asu aamulle, jolloin koulu alkaa klo 8.15.
Photobucket
Ostettiin Jassun kanssa kaks pitsaa, ja oltiin onnellisia.
Photobucket
Samalla väsäsin itsellekin uudet kynnet :)

Duotreenit meni tosi hyvin, ja Virpi tuli tekemään uuttakin koreografiaa pätkän. Oli jo aikakin, koska me ollaan Tuulian kanssa hinkattu noin puolen minuutin pätkää noin 2 viikkoa. Kirjotusasu on todennäköisesti vähän hassua puhekielen ja kirjakielen sekoitusta, koska kello on 23.15 ja nukahdan pystyyn. Sweet dreams!

EDIT// luin tekstin puhtaaksi, ja se on sekavaa ja hassua. Asialle ei voi nyt mitään koska mun pää hakkaa tyhjää..

1 kommentti:

  1. Oltiin erittäin onnellisia, bikoos vii käänt liv vitaut pitsaaaa <3

    VastaaPoista