sunnuntaina, tammikuuta 01, 2012

Uusi vuosi uudet kujeet


Mulla ei oo juurikaan kuvia uudenvuoden illan / yön vietosta. Kuvia oli yhteensä neljä ja ne ei ollu mitään helmiä eikä niillä ollu mitään tekemistä minkään kanssa, joten totesin että njääh, olkoot. Mutta aikasemmin sinä päivänä olin käynyt Tuulian kanssa syömässä Raxissa ja sieltä isken tähän parit kuvat.
Photobucket
Photobucket
Matkan varrella halusin kuvat vaatteista kun oli vielä pihalla valosaa ja sai edes suhteellisen kohtuulliset kuvat, kun tosiaan on edelleen pokkari käytössä vain. Neule monkista, paita hennesiltä, shortsit ginasta, kengät hennesiltä, koru Kuubasta ja sukkahousut (jotka myöhemmin sinä iltana meni rikki koska kaveri vähän huito tupakan kanssa ja ne palo rei'ille) jostain en tiedä mistä.
Photobucket
Photobucket
Kuten paperin ja muun epämääräisyyden määrästä voi huomata, ei olla ihan siistejä syömään ja vähän pelkäsin aluks ton valkosen neuleen kanssa, että mitähän kaikkee sen päälle onnistun heittämään.
Photobucket
Ja rakastan näitä Tuulian korviksia niiiiin paljon ihan pakko mennä hankkimaan itelleni tollaset jossain vaiheessa!
Photobucket
Tässä nyt yllä ainoa mahdollinen julkaistava kuva illalta ja tääkin on joskus kahelta yöllä kun oli jo suht väsynyt meno.
Meiän iltahan meni niin, että Miiran kanssa aloteltiin Miiralla laittautumalla (ja mulla ei oo vaatteista tai meikeistäkään yhtään kuvaa, ja oli mulla jossain vaiheessa täydelliset kiharatkin...) josta lähdettiin Hatanpäälle ja sieltä kaupungin kautta Härmälään. Eli jännittävää poukkoilua paikasta toiseen. Oli kuitenkin ihan mukavaisa uusivuosi, mutta eihän mikään sitä edellistä voita.
Photobucket
Ja loppuun vielä osoitus siitä, että pokkarillakin saa hyviä kuvia jos oikein yrittää! (Juu ei liity mitenkään mihinkään...)

Tästä tää vuosi kuitenkin lähtee ja toivottavasti hyvään suuntaan. Tein muutamankin uudenvuodenlupauksen, mutta yksi niistä oli, että kirjoittaisin vähän enemmän tänne blogiin, tai ainakin miettisin tarkemmin mitä kirjoitan. Katotaan nyt miten saan sen onnistumaan.

2 kommenttia:

  1. Oot tosi nätti <: ja kiva blogi!

    http://lehtokurppa.blogspot.com/

    VastaaPoista
  2. Onzq / kiitos (: ja käyn kurkkaamassa sun blogis !

    VastaaPoista