torstaina, tammikuuta 05, 2012

Finally ! MUG !

Eilen se mun pitkään odottama viimeinen joululahja tuli postissa. Äiti tuli aamulla herättään mut pahvilaatikon kanssa, ja ensin tuijotin sitä jäätävästi, mut sit kun tajusin mikä se oli aloin vaa huutaa ja sönköttää ja pomppii :D
Sieltähän löytyi siis neljä Make up geekin luomiväriä ja kaksi sivellintä. Laitan tähän nyt esittelyyn noi tuotteet ja tässä linkki Make up geekin nettikauppaan. Linkki vie luomiväriosastolle, mutta selaamalla löytyy vaikka ja mitä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ite tilasin luomivärini noina "refill" pakkauksina, eli niissä ei ole mitään pakkausta näin käytännössä. Se tulee huimasti halvemmaksi, ja suunnitelmissa on muutenkin ostaa sellanen erillinen paletti, johon tosta toisesta hennesin setistä irrotan luomivärit, koska siitä on irronnut kansi.
Tässä siveltimet:
Photobucket
MUG soft dome brush (häivytys)
Photobucket
MUG crease brush (luomivako tms)

Luomivärit:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ylhäältä alas latte, preppy, shimma shimma, mermaid.
Väreistä latte ja preppy on mattaa, ja shimma shimma ja mermaid on helmiäisiä. Värit on ihanan pigmentoituneita, ja hinta-laatusuhde aivan mahtava! Tietenkin postituskulut Amerikasta lisää hintaa, mutta kelpaa mulle. Preppyä, lattee ja shimma shimmaa mulla oli naamassa eilen päivällä, mutta koska toi mermaid on ehkä noin maailman ihanin, niin sain puoli kahdelta yöllä kuningasajatuksen pestä meikit ja tehdä uudet käyttäen kyseistä luomiväriä. Lopputulos oli jotain epämääräistä huonolla valotuksella valokuvattuna, mutta tässä tämä ja näkee vähän millainen tuo luomiväri on käytössä.
Photobucket
Käytin täs mermaidin lisäks H&M:n uudemman paletin tummansinistä, make up storen tri brown mustaa ja shimma shimmaa. Ripset dependin tupsuja. [x] kinosti.

6 kommenttia:

 1. oon kateellinen sulle, mäkin haluun!:)

  VastaaPoista
 2. jasmine / siitä vaan tilaamaan! :D
  miira / mää nään sut O__O

  VastaaPoista
 3. krooninen silmätulehdus ;)

  VastaaPoista
 4. kivat silmätt ja noi kuvat tosi selvät ja siistit! (---:
  http://nellisworld.blogspot.com/

  VastaaPoista
 5. Meri / kiitti :) käyn kattoos blogis!

  VastaaPoista