perjantaina, joulukuuta 30, 2011

So long 2011

Varoitus! Sommittelu kusee pahasti kuvissa, mutta en vaan jaksa nyt välittää siitä, pääasia on kuitenkin ne kuvat, ei se, miten ne on sijoiteltu.
Nyt kun rupee oikeesti miettiin mitä kaikkee on tapahtunu vuonna 2011, ihmettelee, että onko se ihan oikeesti ees mahollista että kaikki tää on ehtiny tapahtuun. Tasan vuos sitten olin Kuubassa. Uuden vuoden vietin bilettämässä baarissa kun tuttavien bändi soitti. Vietin elämäni mahtavimman uudenvuoden koska tanssin ilta 10:stä aamu 5:n, plus samaa porukkaa meiän kanssa siellä oli noin maailman parhaimman näkönen jätkä. Tai että kesäkuussa oli sm-kisat ja pyörre, joissa me duolla pärjättiin suhteellisen hyvinkin. Tai niitä lukemattomia tunnesotkuja. Niitä on kyllä ennätysmäärä tänä vuonna ollu. Noin 9294752 kertaa oon päättäny ryhtyä jälleen kerran tunneselibaattiin koska mikään ei tunnu onnistuvan, enkä melkein koskaan edes ymmärtäny itteeni. Tästä kaikesta on kuitenkin selvitty kevyesti, ja voisin vaikka väittää, että on ollu mun elämäni paras vuosi!
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket
PhotobucketPhotobucket

Joten vuoden 2012 tavote on, mikäli mahdollista, tehdä siitä vielä parempi vuosi. En tiedä miten aion päihittää riparin, uuden kaveriporukan synnyn, kahden kuubanmatkan ja kisamenestyksen päihittää, mutta ehkä mä jotain keksin. Jollain tapaa haluan uskoo, että koska toi vuosi 2011 alkoi niin täydellisellä tavalla, siitä tuli niin hyvä. Joten huomisen on aivan pakko onnistua tismalleen. Ihanaa tulevaa vuotta kaikille!

1 kommentti: