torstaina, joulukuuta 29, 2011

Black lace

Mun kameran laturi on jossain karkuteillä, ja että edes jotain kuvallista postausta saisitte otin pokkarilla ja mua ahdistaa toi laatu niin paljon ettei todellista...
Uusien vaatteiden esittelyyn yritän tavottaa Emmin jonka kanssa voitaisiin kuvailla esim. huomenna, mutta tässä tulee nyt tällä superlaadulla muutama ostos eilisen asun muodossa (ja tänpäiväsen koska olin yökylässä ja laiska).
Photobucket
Neule alennuksessa 15 e Monki
Photobucket
Photobucket
Mekko alennuksessa 20 e Monki
Photobucket
Ja sitten puhdasta rakkautta! Ne jotka mut tuntee tiedän että oon ihan pähkinöissäni kaikesta kosmetiikasta ja meikeistä etc, joten kun Helsingissä oltiin, oli ihan pakko saada M.A.C:in tuotteita. Niinpä päädyin sitten ostamaan peitevoiteen, ja kun miltään muulta merkiltä et tällaista etsimääni täydellistä huulipunaa löytänyt, ostin MACilta senkin. Huulipunalla oli hintaa 19 e ja peitevoiteella 18 e, molemmat siis täysihintaisia. Ja peitevoiteen peittävyys on mahtavin ikinä ja huulipuna on ihanan pigmentoitunutta, tasaista ja kestävää. Kuolettaa ihan kun on niin mahtavia tuotteita!
Photobucket
Tosta vähän saa kuvaa punan tummuusasteesta huulissa kun laittaa ihan kevyesti, mutta saa kyllä tosi tummat ja dramaattiset huuletkin väsättyä helposti.

Näillä mennään tylsästi tällä kertaa, ja koitan tosiaan houkutella Emmin ja sen kameran ja laturin joka käy myös mun kameraan huomiselle... :D

5 kommenttia:

 1. ihana toi pitsimekko <3

  www.dreamsofida.blogspot.com

  VastaaPoista
 2. Sul ihanii vaaatteita!! tykkään ttykkään tykkään!


  http://helloworld-elina.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. miira /// eihä tos oo muitakaa esitelty ku mitä oli pääl ? :D
  pinja ida elina /// kiitos kaunis :)

  VastaaPoista