tiistaina, joulukuuta 13, 2011

Jollei jouluna ole lunta

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ensuottanäytähamsterilta...
Tänään koulupäivä oli jokseenkin joulujuhlanäytelmä painotteinen, nimittäin ekalla tunnilla oli näyttämöharjotukset ja kaks seuraavaa oli muuten vaan harjottelua, lavasteiden tekoo ja kässärien korjailua ja silleesti. Ei tuu kesää, kun mä oon sen näytelmän ohjaaja :D Mä vaan saan armo ragekohtauksia varsinkin näyttämötreeneissä kun tuntuu että kun sitä palautetta yrittää antaa asiallisesti, siihen ei reagoida, tai esim mennä paikoilleen pyydettäessä että ehittäis meneen se tunnissa läpi useemmin kun kolme kertaa. En mä tahallani, hyviähän meiän näyttelijät on! Hohoo, voin paljastaa niinkin hurjasti, että meiän näytelmän nimi on Jollei jouluna ole lunta.
Photobucket
Photobucket
No koulun jälkeen menin sit Helmin ja Lotan kanssa kaupoille ja syömään (mäkkiin..). En kestä käydä kaupoilla kun aina löytyy jotain ihanaa ja sit ei oo rahaa. Laitoin kyl sellasen haalarin varaukseen ginassa josko ois pappa betalar joulujuhlaa ajatellen..
Photobucket
Päällä oli hennesin jakku, vero modan tunikapaitajuttu, ginan huivi ja legginsit. Mukavat vaatteet päällä (:
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Jajaja tässä paita esittelyssä kokoa 42, jonka ostin eilen hennesiltä kympillä alennuksesta! Tykkään tositosipaljon ja ootan kesää (:D) et saan tän päälle mm bikinien ja farkkushortsien kanssa! Takana kiva pieni yksityiskohta ja kaulus, napinpielet taimitkäikinäonkaan ja hihanpielet on nuden väriset plus kangas on ihana keveä läpikuultava :) Me gusta mucho!

3 kommenttia:

  1. äää mii tykkää soo muchi sunun blogistas hellyrei :P :):) !

    VastaaPoista