perjantaina, helmikuuta 11, 2011

Got me like oh my gosh i'm so in love

Mul on ollu semihelmee tiistaista lähtien.. Oon saanu epämääräsiä onnellisuuspuuskia ja n. kolme angstipuuskaa. Mutta näitä onnellisuuspuuskia tuleeki sitte vähä enemmä. Välillä tulee sellasia tosi voimakkaita esimerkiks niinku tänää koulussa ruokajonos. Se onnellisuuspuuska oli sellane et meni oikei luita ja ytimiä myöten ja oikeeesti TUNTU! Iha hassua :D Huom älkää sekottako siihe ku mahasta kourii. Tää fiilis on semmonen outo ja on iha jotenki vaa.... onnellinen!

Nojoo se siitä, mul ois ny täs pari tämmöstä perus hely_on_wannabe_bloggari kuvaa.
Photobucket
laitan aikajärjestykses eli ekanahan tein raitapiazien kanssa kynsiä ja siitä sain sit petralle tehtyäni idean jalostaa sitä mallia vähän pidemmälle ja tein sitten huolellisena versiona Emmille.
Photobucket
pohjana sinihopeajoku: Mavalan Anchorage, päätypuoli: Golden rosen 107
Photobucket
pohja Mavalan Pink

Sit näin Trenin muotijutussa semmosseen hauskan meikin jota halusin koittaa soveltaa ja Tuulia suostu malliks. Kuvassa ei vaan valitettavasti oikee näy se mut mul oli vaa kaks kuvaa huonos valos joten no can do.
Photobucket

Photobucket
sitteeen vuorossa Anniinan kynnet joita oli niin mahtava lakkailla koska nimettömät ja pikkurillit oli niin pitkiä. Valitettavasti mun kamerassa oli se iso zoom enkä jaksanu vaihtaa objektiivia eikä se si oikei halunnu tarkentaa noihi kynsii..
Photobucket
ja tässä alempi väri on Mavalan Cadiz ja kärjessä O.P.I:n I'm not really a waitress (rakastan opin lakkojen nimiä :D)

Photobucket
Anniinahan tuli meille siinä tarkotuksessa että otettiin kouluun kuvistyötä varten kuvia, ja tää ei oo yks niistä mutta halusin vaan esitellä teillekin miten kaunis tää tyttö on. Rakastan sen kasvoja!

Oookei eiköhän tää ollu tässä. Mun piti saada tänään jo laitettua noi kuvat myyntiin tulevista vaatteista jotka kuvasin viikko sit, mut oon laiska. Laitan ne täs seuraavaks postaukseks koska haluun niistä eroon. Nehän lähtee viiden euron pintaan, kaikki on hyväkuntosia, en myy ollenkaa niit huonompia. Osa on pieniä ja tavallaan lasten vaatteita ja niille en tiä mitä teen, mut sit on sellasiaki joista en välttis haluis luopuu mut tiiän et en käytä joten no can do... Niistä lisää sitte seuraavassa postauksessa :)

Ps. Nyt jänskättääää koska mun veli tuli meksikosta vaihdosta jonki aikaa sitte ja nyt ne on vaimonsa kanssa päässy muuttaan uuteen asuntoon jota pääsen n. tunnin päästä kattoo :)

2 kommenttia:

  1. Hei miks toi ihminen on noin kaunis!?

    En ehkä kestä. Näin tänään kahvilassa maailman kauneimman ihmisen, joka oli tummaihoinen ja se oli niin kivannäköinen ja perkele, ja sitten sun pitää vielä lisäillä blogiin TOMMOSIA. Perkele.

    Kuristakaa itsenne jos naamataulu näyttää tolta. En kestä mun alemmuuskomplekseja. ♥ :)

    VastaaPoista