tiistaina, tammikuuta 25, 2011

Lissää tulloo

Päätin kuitenki laittaa muutaman "blogimaisen" kuvan siltä reissulta. Eli lentokenttäostokset. Toi deodorantti on ihan hullun tehokasta! Plus tuoksuu iha himo hyvälle. Sit purkkaa, käsirasva ja aurinkopuuteri (minkä päällä oleva kalvo kiiltää).
Photobucket
Sit paita ja shortsit jotka ostin Kuubasta. Paita tais olla 13 pesoo (C.U.C) ja shortsit jotka ei näy kunnol 15.
Photobucket
Viimesenä asu jolla lähin Tropicanaan. Voin sanoo et sen nään ehkä aikuisena seuraavan kerran mikäli pyörii vielä. Olihan pakko nähä vaikka ne liput maksaaki yli varojen, mut jos kerran Havannassa muutenki ollaan ni eihä Tropicanaa voinu jättää välistä. Varsinkin kun se edustaa sitä tanssilajia, mitä ite harrastan ja on todellakin sitä miltä cabaretin pitäis näyttää. Maglen jolta oon ottanu tunteja on siis ollu nuorena Tropicanan solistina kaksoissiskonsa kanssa.
Photobucket
Hame äitin tekemä, vyö GT, toppi GT, hihat äitin, ilme vitun söpö, kengät siitä housen vieressä olevasta kulmakenkäkaupasta.

Tosiaan täs kuva Tropicanasta (copyrightit jollekki, otin googlesta)

Vittuku on vaa nii pieni. Tosiaa noi on vaa hyllynaisia eli tanssijat oli lavalla. Koittakaa googlettaa, ne asut on aika jännittäviä mutta mieletöntä miten ne pystyy niillä tanssimaan. Toisaalta, itse vaatteita ei ihan hirveesti ollu et stringit ja rintsikat meiningillä mentii suurimmaks osaks mut sit oli armottomia käsivempeleitä ja jalkaröyhelöitä ja tietenkin valtavan suuret tocadot (päähineet) joissa oli mm. norsuja, panttereita etc.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti