perjantaina, helmikuuta 25, 2011

Louvre me, louvre me not...

Tästä tulee tämmönen tylsähkö tilannekatsaus. Oon tässä kovaa vauhtia parantumassa, mut en haluu nuolasta ennenkun tipahtaa. Itseasiassa mua huvittais kirjottaa, mutta koska mitään ei oo tietenkään tapahtunu neljään päivään, mulla on ideat vähän vähissä. Halusin kuitenkin ikuistaa nää kynnet blogiin, koska tykkään niistä niin paljon mutta teen uudet nyt koska mun veljellä on huomenna valmistujaiset ja haluun tehä matchmatch kynnet huvikseen mun uuden multiuse mekon kanssa. Minkä esittelen teille joskus koska oon niin rakastunu siihen.
Photobucket
Lakkasin eka koko kynnen tol violetil mikä on O.P.I:n Louvre me louvre me not, sitten ihan perus teippi ton osan päälle mikä lopputuloksessa on violetti. Lakkaus Wild and grazy:n w20 Lollipop -lakalla, jonka päälle kaks kerrosta Orly:n kultasella kimalteella, en löydä sävyä pullosta. Piece of cake.

Mulla toki on tossa vielä ne akryylikynnet alla, mutta niiden päälle voi lakata ja värin poistaa asetonittomalla kynsilakanpoistoaineella, siitä kätevät.
Olipas megalomaanisen tylsä ja wnb-henkinen postaus, asialle ei voi nyt juuri mitään. Palailen sit kun mul on jotain oikeeta ja fiksua asiaa :)

2 kommenttia:

  1. Noi kynnet ♥ Olen kateellinen. Mulla taas kauheet tynkäkynnet kun oon stressanut ja sitten järsinyt ne aivan paskaksi. Höh. Ja noi lakkauksetkin on niin kivat!

    Odotan sitä mekkoesittelyä.....

    VastaaPoista
  2. mekkoesittely tulee varmaan piakkoin, mikäli sen tänään saan päälleni, myös kuva tulee otettua :)

    VastaaPoista