sunnuntaina, maaliskuuta 18, 2012

Tug of war

NYT mä sain ponkastua itteni takas jaloilleni tän blogin kanssa! Kuvailin tänään kuviksen lopputyötä varten Petraa ja matkalla takas kotio Arboretumista bongattiin vallan mainio kellarihökkeli ja vallan mainiota kivimuuria ja since Petra oli täydessä kuvausmeikissä, päätettiin vielä pysähtyä räpsimään off topic -kuvia. Niitä tähän nyt laitan koska oli harvinaisen onnistuneita otoksia omasta mielestäni! Todettiin Petran kanssa että pitääpä mennä tässä lähiaikoina kuvailemaan niin että molemmista saadaan kuvia, koska musta ainakaan ei oo kivoja kuvia näillä uusilla hiuksilla, eikä nää enää edes oo uudet. Nyt ei musta saatu kuvia koska näytin ihan sanoinkuvaamattoman ihastuttavalta ilman meikkiä löffiasussa. Mutta Petra edusti parhaimmillaan! Meikin ja hiukset taiteilin itse ja vaatetuksesta myös olen vastuussa.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket (mun hlökoht lemppari)
Photobucket
Photobucket

Loppuun haluaisin todeta että kuvia ei ole muokattu millään muulla tavalla kuin pienentämällä kokoa, joten ihan jees toi Petran babyface :D
Toisena toteamuksena totean, että mikäli halukkaita uhreja löytyy, niin tykkään kuvata ja varsinkin meikata ja väkertää hiuksia, että ilmottakaa kamulit mulle niin voin mieluusti kuvailla :)

EDIT// tajusin just että lukijat ei tiedä kuvien perusteella, mutta Petralla ON shortsit jalassa, ne vaan ei oikein tuppaa näkymään :D

2 kommenttia:

  1. ahahaha toi kuva mis seison :D:DD turhan pitkä toi paita ja noi housut :/ mut hoho pitää kyl päästä taas kuvaileen.. :) ja emmi paraskin puhuja!

    VastaaPoista