tiistaina, maaliskuuta 27, 2012

Hometown glory

Noniin nyt on saatu kuviksen lopputyö valokuvattua. Pitää vielä teettää kuvat ja värkätä mosaiikit paikalleen, niin sitten on valmista. Yllätyin noita kuvaillessa siitä, että hiuksiin ja meikkiin meni helposti puolet pidempään, kun itse valokuvaukseen. Mulla on ihan jäätävä kiire lähtee töihin, mutta tällä lyhyellä selityksellä nyt vielä "behind the scenes" kuvia :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Me tehtiin toi Onan päällä oleva paita just ennen kuvauksia ihan tavallisesta, mutta mulle ihan liian isosta I <3 LONDON paidasta jota käytin lähinnä yöpaitana kiireiden vuoksi. Käyttöön pääsee sitten vähän lämpösemmillä säillä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Emmistä sain nyt vaan yhden kuvan, koska kaikki ne kuvat mitä kuvasin Emmistä "virallisten" lisäks on RAW tiedostoina ja tää kone ei suostu aukaseen niitä enkä pysty muuttaan tiedostomuotoo millään koska mulla on _ihan_ kaikki estetty tällä koneella. Tää kysyy multa käytönvalvojan salasanaa kun yritän avata wordin. Että ei hyvin mene..

Niin ja mut löytää nykyään myös lookbookista nimellä Hely Inkeri, niin ei tuu tarvetta asuja täällä esitellä kun se on vähän awkwardilta tuntunut :)

1 kommentti: