tiistaina, elokuuta 23, 2011

When it gets dull

Mulla on tapana kuluttaa tylsää aikaa meikkaamalla. Käytän apuna youtubesta löytyvien meikki"gurujen" videoita, isoimpana esimerkkinä Make up Geek, jonka Marlena joka niitä videoita tekee on kerrassaan valloittava ja tekee tosi hyviä videoita.

Jälleen kerran tänään kulutin aikaani meikkaamalla (ja muuten erittäin hyvä tapa oppia paremmaksi meikkaajaksi, kun en mäkään näissä ikinä ulos suuntaa. joskus onnistuu, joskus ei) ja tänään oli tämmönen violetti smokey eye. Kamera raiskaa värejä, on todellisuudessa intensiivisempi.

EDIT // kuvathan on siis otettu webkameralla suuren laiskuuden vuoksi, ja toi TODELLAKIN raiskaa värejä. a) mun kulmat ei oikeesti oo oranssit b) toi meikki on oikeesti violetti ei harmaa c) se on paljon siistimpi irl :D (armotonta puolustelua[ko]?)

Photobucket
Photobucket

Enough about that. Meidän pitää tehä äikässä tutkielma jostain suomalaisesta kirjailijasta ja itelleni valitsin Timo Parvelan. Luin jo ton Keinulaudan, ja en kestä miten ihana se oli! Vaikka se on lastenkirja, suosittelen kaikille ja tutut voi sitä multakin lainaan kysellä kun on omana. Siinä on niin ihana viesti sen takana, mitä lapset ymmärtää. Tosi kaunis tarina oikeestaan ja kuvitus on ihana!

Photobucket

Photobucket
Toi Marimekon paita :D
Photobucket
Photobucket

Nooh, eiköhän tää ollu tässä. Tämmönen suht random peruspostaus. Tarkotus ois edelleen tehä siitä lettikampauksesta video, ja sitten ajattelin tehä videon missä teen meikin tasan kolmella tuotteella, siis ihan koko meikin. Kulmat posket luomet ripset huulet, KAIKKI!

Take care, see ya sometime again! :)

2 kommenttia:

  1. Looooooooool, ku sanoin sulle et lainasin jo sen mun kirjailijan kirjoja ni sult tuli tekstii et 'mitä sää nyt jo, siihe on nii paljo aikaa, keskity muihi aineisii' ja nyt sit ite kans luet jo niitä ! :D

    VastaaPoista
  2. niiii ku meil ei sillo ollu ollu viel sitä äikän tuntia mis annettii ohjeet ;pp

    VastaaPoista