sunnuntaina, elokuuta 28, 2011

Lazy day

Mikä sen parempaa henkiseen darraan (väsymys+ruuattomuus+muiden darra) kuin kahvittelua ystävän kanssa! Mentiin Petran kanssa coffee houseen latelle ja sai sellasen tilannepäivityksen tehtyä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sen jälkeen lähdettiin kaupungille käppäilemään ja kierreltiin Frenckelin kautta lopulta Näsinlinnanpuistoon. Kamera tuli jälleen arvattavasti käyttöön kun Petran kanssa oltiin liikkeellä.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Ja mulla oli tosiaan päällä hennesin shortsit, joku perustoppi ja iskän kauluspaita. Itseasiassa kauluspaita pääty päälle vaan sen takia että oli vähän viileempi kun lähin ja ei ollu takkia mukana, mutta tykkäsin hlökoht loppujen lopuks :)

7 kommenttia:

 1. sä oot aina vaan tän petran kanssa kuvailemassa jossai...?

  VastaaPoista
 2. johtunee siitä että Petra on yks mun parhaista ystävistä ja sen kanssa tulee kuvailtua aikas paljon enemmän kun muiden ystävien ja kavereiden kanssa. Me ei siis tälläkään kertaa pelkästään kuvailtu vaan mentiin käppäilemään ja vietettiin aikaa Näsinlinnan puistossa välillä kuvaillen :)

  VastaaPoista
 3. mäki haluun tulla seuraan teiän kuvaussessioo joskus !

  VastaaPoista
 4. No mutta ethän sää kuvaa muiden KUIN petran kanssa ? Ehkä vois olla vaihteluks hyvä, että kuvaisit muidenki kanssa tai ylipäätään viettäsit aikaa muidenkin sun ystävien kanssa ? (:

  VastaaPoista
 5. nenna tottakaaai :) vaikka sillon 9.9.?
  anonyymi / kyllä mä vietän aikaani muiden ystävieni parissa, mutta petra on jotenkin helpoin tuoda esille blogissa koska me satutaan molemmat kuvaileen paljon varmaankin sen takia että tässä mallinuralle molemmat suuntaamassa ja toimistoihin juuri päästy, ja myöskin koska petrallakin on blogi joten ei tarvitse miettiä saako naaman julkaista vaiko ei :)

  VastaaPoista
 6. Aaai, no sitten jotkut ovat luulleet olevansa sinun hyviä ystäviäsi, mutta näköjään eivät ole.

  VastaaPoista
 7. mulla vaihtelee vähän kausittain keiden ystävien kanssa vietän aikaani, ja kun tulee uusia ystäviä tuppaa vanhat vähän jäämään taaemmas, vahingossa kylläkin ja se on fakta eikä siitä voi loukkaantua. Mutta se ei auta että tulee blogiin vihjailemaan vaan suosittelen että ilmotat mulle ihan suoraan koska en mä tahallani ignooraa ystäviä. ja se taas, että en vietä niin paljon aikaa toisten hyvien ystävien kanssa, ei tarkoita etteikö he enää olisi hyviä ystäviä. annaa nään muutaman kerran vuodessa vaikka asuukin ihan pirkkalassa eikä olisi pitkä matka, mutta silti anna on mun hyvä ystävä.

  VastaaPoista