maanantaina, elokuuta 15, 2011

KOEAJALLA::: Big shine

Nyt on ollu pariin kertaan testissä tuote Big sexy hair:ilta, Big shine -kiiltosuihke. So far me likey! Päätin sitten ottaa tosi wnb-hauskat kuvat teille suihkeesta, koittakaa nyt saada sitten selvää. Olin tosi wannabefiftari.
Photobucket
Eliii itse tuotearviointiin:
Antaa todellakin kiiltoa hiuksiin, varsinkin kiinnitettyihin kampauksiin. Olen tosin myös suihkinut sitä ihan vaan päälaelle kun hiukset on auki ja kyllä se sillonkin on muutosta kuontaloon tehnyt, mutta enemmän näkyy tosiaan niissä kiinnitetyissä kampauksissa esim nutturoissa ja ponnareissa etc. Tuoksu on ihan miellyttävä. Aika neutraali, ei kuitenkaan hiustuotteille omaisen pistävä. Neste tulee siis spraypullosta, ei painekaasupullojutusta mitä ne nyt ikinä onkaan esim lakkapullot. Sumutin kuitenkin tuottaa tosi hienojakosta suihketta, joka ei täten klimppaannu mihinkään tiettyyn kohtaan hiuksissa vaan laskeutuu aika kivasti joka puolelle tasasesti. Hintaa oli radiokirppiksellä 6 e, kyllä, kirppiksellä. Pullo oli kyllä täysin avaamaton ja järjissään. Siellä oli armottomat pyykkikorilliset sexy hairin tuotteita. En siis osaa sanoa normihintaa kaupassa. Ainiin ja ei öljyistä hiuksia mitenkään ellei raiskaa sitä määrää päähänsä :)
Photobucket
Siinä mun upee wnb-fiftaritorttukampaus, jonka väsäsin n. viidessä minuutissa, joten saisin ehkä jopa jotain järkevääkin aikaan joskus kun edes tuplais ajan.
Photobucket
Seksiponmi.


EDIT /// itseasiassa kiiltohan ei näy kuvissa paljon paskaakaan. okei. keskittykää mielummin tekstiin tuotteesta :D

1 kommentti: