lauantaina, helmikuuta 25, 2012

Smile though your heart is aching

Hejssan! Taas ollut ylipitkä tauko bloggailussa, koska se kone ei toiminutkaan ja kaikki vammaa, nytkin oon vaan iskällä käymässä. Mutta uutta konetta ollaan koko ajan hankkimassa ja kunhan sellanen kotiutetaan, lupaan ryhdistäytyä! Nytkään mulla ei pahemmin kuvia ole, mutta otin photoboothilla pari räpsäsyä uusista hiuksistani. Mäpä menin eilen kampaajalle ja totesin että nyt tehään jotain erilaista! Oon haaveillu tummasta polkasta jo ennen joulua ja nyt mä sit sen uskalsin ottaa.
Photobucket
Photobucket
Ei mulla muuta. Hiukset on siis laitettu Tampereen Estradissa, tykkäsin ylipaljon ja vaihdankin vakikampaamoni Rastasta Estradiin.

Palaamisiin :)

3 kommenttia:

 1. Tosi upeat hiukset, sopii sulle loistavasti :) Hei aijotko tässä joskus tehdä postauksen siitä 12 week trainer- jutusta? niinkun miten on menny yms. olis tosi mielenkiintoista tietää, kun ajattelin itekkin kokeilla sitä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. ihan samaa mieltä uusista hiuksista! :) ja mä ehottaisin kans sellasta että tekisit postauksen sun läheisimmistä ystävistäs :)kertoisit vähä mis tutustuitte ja millasia ne on :)

   Poista
 2. Kiitokset molemmille anonyymeille :) 12 week trainerin otan esille seuraavassa postauksessa ja voisin kyllä tehdä läheisistä ystävimmistäni, mutta niitä on sellanen kasa, että pitää toteuttaa tavallaan kaveriporukoittain :p

  VastaaPoista