torstaina, helmikuuta 02, 2012

If you're filled with affection you're too shy to convey

Okei alkuun sanon että kuvat on taas jäätävän kokosia koska oon iskän koneella ja en osaa muokata kuvia pienemmäks tällä. Muttamutta! Omaa konetta mulla ei vieläkään oo. Se oli sen muutaman tunnin, mutta koska myös laturi akun lisäksi on rikki, se on nyt taas pimeenä. Uusi laturi on tilattu Saksasta ja sillä menee aikansa ennenkun tulee. Eli ihan normaaliin postailutahtiin en vieläkään pääse, mutta oon nyt ainaskin tän viikonlopun iskällä, joten voin tällä Macilla sitten bloggailla :)

Haluun ylistää tähän postaukseen Cosmopolitania! En oo ennen oikeestaan lukenu sitä ja nyt halusin ostaa numeron koska kannessa oli Scarlett Johanson ja hintakaan ei ollut paha, alle neljä euroa. Tänään kotona sairastellessani sain luettua lehden kokonaan loppuun ja ei tainnut olla yhtäkään juttua, jota olisin huonona pitänyt, kaikki nyt vaan ei oo ihan mulle.. :D Parhaita ja testaukseen päässeitä oli vadelma cupcakesit ja hajuvesijuttu.
Photobucket
Noi cupcakesit pyöräytettiin eilen Onan kanssa ja vähän jouduttiin soveltamaan. Koska kaupassa ei ollut vadelmia, käytettiin mustikoita. Ja sitruuna korvattiin limellä. Muuten mentiin ihan ohjeen mukaan ja voin sanoo et tuli tosi hyviä, vaikka näyttääkin sisältä vähän homeisilta mustikan ansiosta.
Photobucket
Hajuvesiartikkelin innostamana googletin omatkin hajuvedet (ja äitin joita käytän..). Tässä ois nää mun (meiän) ja ite oon sitä mieltä että en omista yhtäkään huonoo, joten jos joku kiinnostuu tai tykkää tän tyyppisistä niin mars kauppaan ->
Photobucket
Uusimmat näistä on Burberry the beat ja DKNY Golden delicious. Lemppareihin menee the beat, golden delicious ja pure, joka on äidin. Ihan ykkösenä varmaan tuo Pure, jota en voi vaan suihkutella menemään samalla lailla kun omia tuoksuja omistussyistä. Vois joskus hankkia oman. Yks ihana joka mulla on ollut on Dolce & Gabbanan Rose the One, ja se 30 ml onkin ostoslistalla. Omia näistä tuoksuista on kuusi ja se voi kuulostaa aika paljolta, mutta tuoksut anyhow säilyy pitkään ja kaikki on aina esillä ja käytössä. Käytän näitä siis fiiliksestä / vaatteista riippuen.
Photobucket
Vasemmalta takarivissä:
Burberry London, Burberry the beat, DKNY Be delicious, Lancome Aroma juice
Keskellä:
Pure DKNY, Baum
Edessä:
Bvlgari Omnia Crystalline, DKNY Golden delicious

Joo. Tällänen ei-niin-tärkeä postaus mutta hyvää lämmittelyä bloggaukseen palaamiseen. Ciao!

1 kommentti:

  1. Burberryn London on ihan lemppari ja Baumkin on hyvää! Muista en tiedä minkä tuoksusia ovat :)

    VastaaPoista