keskiviikkona, lokakuuta 05, 2011

So sick

Enpäs oo postaillu mitään hetkeen, kun ei oikein oo ollu mitään järkevää mistä postata. No, viime viikonloppuna oli huippukiva isoskoulutusleiri Ilkossa, ja mullahan ei tietenkään ollu siellä kameraa, joten sieltäkään ette mitään kuvia saa tai edes oikeestaan postausta.. :D Tääkin postaus on nyt vähän tällänen että ei nyt ihan autioks tää blogi menis.

Muttamutta! Ostin sunnuntaina hennesiltä farkkupaidan jolla oli hintaa 24,95 ihan koulukuvauksia varten jotka oli maanantaina.
Photobucket
Tiistaina jäin kotiin sairastamaan ja keskiviikkona eli tänään oli tarkotus mennä kouluun mutta aamulla kuulu lähinnä pihinää niin en viittiny lähtee kouluun rasittaan ääntä. Kyllä se ääni siinä päivän aikana palaili ja kävin myöskin hullareilla pyörähtämässä, lähinnä ruuan perässä, mutta siellä olikin yks poskipuna alessa jota olin aikasemmin kattellu aika moneenkin otteeseen, niin olihan se pakko ottaa...
Photobucket
Eliiii Maybelline dream touch blush sävy 02 eli peach. Ja täähän on siis ööö onks se nestemäinen? Sellanen kova mut kun siitä ottaa sormella nii siitä tulee nestemäistä :D Sellanen taikahommeli!
Photobucket
Ja nerokkaana lapsena totesin, että tätähän voi laittaa myös huuliin! Tässä kuvassa sitä on poskessa ja huulissa mutta vähän heikosti nyt näkyy ilmeisesti.. Koittakaa selvitä :D
Photobucket
Siellä oli myös toista sävyä alennuksessa ja hintaa tais olla n 8€, suosittelen nappaamaan mukaan kun tää levittyy tosi kivasti ja muutenkin puuteriposkipunat on aina puuterisia, tää on luonnollisempi iholla (:

Photobucket
Ainiin ja näiden kahden voimalla oon selvinny ihan tosi hyvin kaks päivää, ja nappaan varmaan huomenaamunakin naamaan ennenkun meen kouluun.

Nyt kun tämän äärimmäisen pitkän ja tärkeän postauksen olen saanut laadittua, toivon että seuraavan kerran kun palaan blogiin mulla on oikeesti jotain asiaa tai fiksuja kuvia paljon tai jotai... Palaamisiin toverit !

1 kommentti:

  1. Haaste sulle! :)

    http://all-goodthings.blogspot.com/2011/10/haaste-kiitos-annika.html

    VastaaPoista