lauantaina, lokakuuta 08, 2011

Last friday night

Heipähei! Mun tosi järkevä aihe on nyt sit eilisilta kun olin GG:ssä eli God's Gas Mooria. Siitä saa myöskin merkintää iskopassiin joten sen houkuttelemana menin ja varmasti jatkossakin tulen menemään! Oltiin siellä mitä ilmeisimmin iskoporukalla ja yksi "vieraileva" ihminen joukossa myös (:
Pahoittelen valmiiksi kuvien laatua mut siel oli vähän hämärää. Niin ja toisin kun muissa iskopassiin merkinnän saavissa jutuissa tuolla ei oikeestaan tehä mitään, tilat on auki klo 20.00-01.00 perjantaisin ja sit siellä vaa hengaillaa :D
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sit jossain vaiheessa iltaa sain kuningasidean mennä Nooralle yöks. Joten me sit lähettiin meille hakeen tavaroita kympiltä ja matkalla bussipysäkille tajusin et joo o, jätin kamerani sit sinne Mooriaa.. No me käytiin hakeen se sieltä ja sit puol yhentoista aikaan bussi tuli.
Tässä vaiheessa mulla oli kutakuinkin se ääni suht reippaasti jo lähteny ja varsinkin sit Nooralla ni oli lähinnä sellasta pihinää. Nythän mä sit istun kotona koko päivän hiljaa ja toivon että huomenna olis ääni palautunu tarpeeks, että voitais tehä Petran kaa yhteiskuntaopin elämänkaarityötä, joka me toteutetaan lyhytelokuvan muodossa. Ainoo vaan, että se pitäis palauttaa maanantaina ja joka päivä kun on myöhässä numero laskee.. Pitäis anoo vähä lykkäystä sille määräpäivälle.
Photobucket
Photobucket
Noora oot niin kuvauksellinen.

Nojoo, en nyt sano että tää jotenkin erityisen järkevää oli mutta laitoimpahan silti tänne :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti