sunnuntaina, syyskuuta 18, 2011

You've got the love

Lähettiin äitin kanssa perjantaina Kuopioon mummilla käymään. Vastustelin aluks ylipaljon ja totesin et joo, no mä sit kuuntelen musaa, tekstaan ja syön kolme päivää. Junassa sit tajuun et joo, akkua 15% jäljellä ja laturi Tampereella.. Iha hyvi. Akku sitten loppu matkan aikana ja olin ensin ihan supervttuuntunu ku oli muutenki vähä njööh fiilis. Kyl se siit sitte kuitenki suttaantu ja meni ihan chillisti ja rattosasti aika äidin kanssa jutellessa ja höpsötellessä :)
Photobucket
Osan ajasta käytin näihin kirjoihin.
Photobucket
Me tehään tosiaan äikässä tutkielma jostain vapaavalintaisesta suomalaisesta kirjailijasta ja mä valitsin itelleni Timo Parvelan ja kirjoiksi tän Keinulauta -trilogian. Siitä huolimatta, että nää on lastenkirjoja, nää on hyvin hyvin mietteliäitä ja ajatuksia aiheuttavia vanhemmille, koska Parvela kirjottaa silleen, että nää kirjat on enemmänkin koko perheelle, niin että kun äiti lukee lapselle kirjaa, se saa siitä itselleenkin jotain. Osin se näkyy myös huumorissa, joille ihan hajoilin junassa hyvin :D
Photobucket
Kirjateema jatku sitten mummilla kun tajusin nyt ekaa kertaa miten hienoja teoksia mummin kirjahyllyistä löytyy, vaikka oonkin tuolla ollu noin 365284702749 kertaa käymässä. Esimerkkinä näihin on Eino Leinon Helkavirsiä joka on _toinen_ painos eli hyvin vanhoja yksilöitä.
Photobucket
Sinuhe Egyptiläisessä ei edes lukenut mikä painos se on joten oliskohan jopa ekaa settiä? Ja Tuntematon sotilas jota aloin siellä lukemaan ja sain mukaan lainaks on 4. painos.
Photobucket
Tällä puolella oli sitten vielä vanhempaa settiä, ja tuo seitsemän veljestä esim on painettu vuonna 1918. Paras kuitenkin oli ehdottomasti toi sata kiloo painava kissan kokonen Raamattu :D
Photobucket

No tänään lauantaina käytiin sitten hautuumaalla ukin haudalla ja satuin ottaan kameran mukaan niin napsin sitten kuvia kun oli niin ihana ja kuulas sää :)
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Hlökoht tykkään aika paljon tosta Kuopion hautuumaasta.

Nojoo, tää oli tällanen outo postaus vaihteeks, can't blame me, kello on 0:20 :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti