sunnuntaina, syyskuuta 11, 2011

Skys are crying, I am watching, catching teardrops in my hand

Perjantai oli ihan superpäivä! Alko seiskojen ryhmäyttämispäivällä (tukioppilas kun olen) ja jatku muotipäivillä sekä yökyläilyllä. Siellä ryhmäyttämisessä meni tosiaan koko koulupäivä, joka kesti noin nelisen tuntia. Sen jälkeen mentiin pienellä porukalla Hesburgeriin syömään ja sieltä hajaannuttiin koteihimme. Petran, Nennan ja Jassun kanssa tavattiin puoli seiskan maissa kaupungissa, jossa pyörittiin Tampereen muotipäivillä. Tää on siis jokavuotinen tapahtuma parissa kaupungissa ja viime vuodelta mulla oli armoton kasa muotinäytöskuvia. Tapahtuma sisältää jonkinnäköstä ohjelmaa Keskustorilla esim. muotinäytöksiä, arvontoja jne sekä monen yhteistyökaupan alennukset on voimassa sen illan.
Photobucket
"Hely, nyt otetaan sellaset ihkut malliposet!"
Käppäiltiin vähän edestakasin Hämeenkatua ja odoteltiin muotinäytöstä jonka piti alkaa tasan seittemältä. Odotellessa mentiin K-torin kulmalle ottaan kuvia muistoks ja siinä jutskailtiin ja naureskeltiin.
Photobucket
Sitten alko se muotinäytös josta napsasin muutaman kuvan (viimevuonna muutama sataa..). Nyt mielummin lähinnä kattelin kun kuvailin.
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Sit mentiin Vilalle hamstraamaan mulle takkia ja odottelemaan, että kello löis yheksän ja alennukset nousis viis prosenttia. Ostin sitten villakangastakin -20% ja loppuhintaa oli about 64 €. En jaksanu kuvata sitä niin se näkyilee blogissa varmaan kun säät on sopivammat.
Photobucket
Sit hyvästeltiin Jassu ja mentiin kolmisin Nennan ja Petran kaa Studio Feel It:ille viettään tyttöjeniltaa. Paras ja rentoutunein ilta ikinä, seriously!
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Spa-puoli jääköön tällä kertaa tuon oven taakse.. Nimittäin ton oven takana oli sen verran hämärää että valotusaika oli 2, kyllä, 2. Joten hyviä kuvia ei saanut. Siitä huolimatta, uskokaa mua, tuolla mieli tyhjeni IHAN KAIKESTA! Ei huonoja, ei hyviä, ei mitään juttuja. Kun vaan uppos sinne ammeeseen missä oli lihaksia rentouttavaa kylpysuolaa, väriterapialamppujuttu päällä, kynttilät, se musiikki, aaah siihen mielentilaan pääsee säkäl kerran vuodes. Jos niinkään usein (paitsi jos käy useinki tollasis spa-jutuis). Oli muuten niin hyvä ja rento olo ton jälkeen että kun mentiin Nennalle yöks, ei saatu juteltua edes mitään henkeviä kun oli niin löllö fiilis. Nukahdinkin ennen Petraa ja Nennaa. Oli niin onnellinen olo!

Tuli niin hyvä fiilis siitä, että varasin just äsken netin kautta Feel it:iin kasvohoitoajan ens perjantaille. Kuin kätevää ettei tarvi soittaa tms sinne, kuha avaa sivut ja klikkailee (kun mulla on jo käyttäjä).

Tää oli tällanen tapahtumapitoisempi postaus hetkeen, mutta kiva varmaan että välillä on näitäkin :)

1 kommentti: