maanantaina, toukokuuta 30, 2011

KOEAJALLA:: Veet kylmävahaliuskat

Lähen nyt kokeileen, jos tästä tulee yhtään mitään. Eli ajatuksena olis tesmailla erinäisiä tuotteita "osiossa" koeajalla, täällä blogissa. Jotkut saattaa tulla videolla, suurin osa näin kuvina ja tekstinä. En yritä päteä näillä mielipiteillä mitä kirjoitan tuotteista, kunhan nyt kokeilen ja kerron teille toimivuuden omalla kohdalla jotta sitten jokainen voi tehdä johtopäätöksiä ja ostopäätöksiä oman maun mukaan :)

Ensimmäisenä suurennuslasin alla on Veetin kylmävahaliuskat ja nämä yksilöt olivat aloe veraa sisältäviä sekä kuivalle iholle suunnattuja. Paketissa tulee 20 liuskaa ja 4 jälkihoitopyyhettä. Samoja liuskoja voi käyttää myös kainaloihin ja bikinirajoille. Käyttöohjeet oli idioottivarmat ja erittäin selkeät, joten pisteet siitä. Nythän näistä mainostetaan että nämä ovat EasyGrip Wax Strips eli niissä on tuommoinen läpyskä päässä, joka auttaa vetämään liuskan jalasta oikeassa kulmassa (???) joka omasta mielestäni oli täysin mainospaskaa. Joten ei muuta kuin liuskan lämmitys, aukaisu, jalkaan ja AU!
Photobucket
Oikein käyttö vaatii muutamia harjoituskertoja sen huomasin, ja sattuu niin maan perkeleesti. Itse pystyin vain kolme kertaa kiskaisemaan, sen verran matala kipukynnys oli. Ja mä suosittelen. Sitten kun se on siinä jalassa ja tulee kuset housuun eikä halua kiskaista kunnolla vaan hiljalleen irrottelee, se vaha jää jalkaan ja sen irti saaminen onkin sitten mulle edelleen mystinen tehtävä. Sitä on nyt meinaan sitä vahaa meidän keittiön hanassa ja vessan altaassa ja tuolissa ja oli jalassakin vielä päivän. Paperihan siihen vain tarttuu.
Photobucket
Noh, lopputulokseen olin tyytyväinen siltä kohdalta mistä repäisin. Jälkihoitoliina oli sellainen öljyinen ja hyväntuoksuinen, sekä oli mukava ja rauhoittava lisä vahauksen jälkeen. Vaikka paketissa varoitettiin ihon punoituksesta, itselläni sitä ei ollut huomattavissa juuri ollenkaan. Tähän mennessä tykkäsin :)
Photobucket
Kunnes tuli day 3. Vahauksesta on nyt kolme päivää, kun paketissa luvataan sileät sääret 4 viikkoa. Jahas. Karvat alkaa taas kasvaa, tosin ei sellaista sänkeä kuin sheivatessa, mutta ei ole sileä jalka ei. Karvoja ei näy ja pehmeämmäksi saa yksinkertaisesti rasvaamalla, mutta ei Veet täytä myöskään lupauksiaan. Ajattelin tehdä teille kahden viikon testin, mutta en jaksa jos kerran kolmantena päivänä alkaa jo homma kuseen.

Arvosanaksi tälle tuotteelle 7-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti