perjantaina, toukokuuta 27, 2011

I'm outta gas

Kun kirjotettavaa on liikaa, tätä hetkeä tuppaa lykkäämään. Mutta kai se on jokatapauksessa pakko joskus kohdata se asiatulva mikä mulla on. Viime postauksesta on pitkä aika, mutta on tässä nyt ehtinyt tapahtuakin. Enimmäkseen tanssin puolella, ja olihan vaatimattomasti koeviikot kisaviikkojen aikaan myös. Eilen oli viimenenkin housen näytös ja nyt saa toistaiseksi rentoutua. Tietenkin mulla on pitkin kesää treenejä heinäkuun Havana show'ta varten, mutta ne on vain yksittäisiä.
Tanssissa päällimmäisenä oli tottakai kisat, ensimmäisenä pyörre, seuraavalla viikolla sm ja nyt olikin näytökset. Menestys oli mahtavaa, varsinkin smien tasoon nähden. Pyörteessä saatiin duosta hopeaa ja conte 2 ryhmä voitti 100 e. SM-kisoissa oltiin semifinaalin 8. kun 7 pääsi finaaliin. Niin paljon on tapahtunut että taidanpa jättää niistä tarinoimatta turhia ja keskittyä pääasioihin ja kuviin, ja ne pääasiat taisivatkin jo tulla :D
Photobucket
Pyörremestaruus kisat
Photobucket
Pyörteen duosarjan kulta- ja hopeetytöt :)
Photobucket
100€ saanut conte 2 ryhmä Pyörre tanssitapahtumasta
Photobucket
conte 2 housen näytöksessä
Photobucket
näytöksessä showsalsa työpaja joka on btw myös havana showssa
Photobucket
täytyy sanoo et jassu oot kyl paska kuvaa :D ainaki kiireessä. ja photobucket kääntää kuvan sivuttain vaikka se on oikeesti pystyssä joten no can do.
tosiaan tää on torstaisen sadesään kumppariasu :) kumpparit on marimekon.

Sen voisin vielä tähän loppuun sanoa, että kaikki tommonen kiire ottaa ihmisestä kaiken voiman irti. Mulla oli ollu tosi ilonen ja virkee kevät, mutta kun kouluhommat ja tanssi oli niin aktiivista eikä jäänyt aikaa levätä syödä ja nukkua hyvin, lopputulos oli stressi, kiukkupuuskat ja lopulta tulin kipeeks. Joten ystävät hyvät, älkää tehkö samaa virhettä kun mä ja yliaikatauluttako elämäänne. En halua tehdä duoo ens vuonna sen takia, että mun numerot on koulussa kärsiny osaks tanssin määrän ja stressin takia, enkä halua että ysillä mulla ei oo aikaa. Koulu ja jatko-opiskelupaikat on mulle tärkeitä, koska ne määrittää tulevaisuuden suunnan. Joo, aina voi vaihtaa alaa jne jne mutta fakta on se, että vaikka kuinka haluis vaihtaa kaikkialle ei pääse jos keskiarvo ei anna periks.

jossain vaiheessa palataan takas mun blogin turhaan asiaan eli vaatteisiin, varsinkin kun sain rakkaushaalarin, tein ite kässys jne :)

2 kommenttia: