sunnuntaina, lokakuuta 14, 2012

Drop it low

Ei vois olla parempaa tapaa alottaa syyslomaa kun mulla oli! Perjantaina oli koulun pardit, jotka tosin vähän lyhyeen loppu mutta siitä huolimatta oli kiva ilta, mutta eilinen oikeestaan se kohokohta oli. Pääsin nimittäin ekaa kertaa edustamaan Clan Reggaetonissa keikalle. Clan Reggaetonhan on siis Angelina Wiwolinin perustama ja pystyssä pitämä tanssiryhmä. Alotin siinä nyt tänä syksynä ja eilen oli tosiaan ensimmäinen vetäsy.
Photobucket
Vielä ennen keikkaa...
Nähtiin porukalla puoli yheksältä Housella ja siellä laitettiin showmeikit ja hiukset kohilleen yhessä. Oli muuten helmee kun musa vaan soi taustalla ja salin isot peilit palveli tehtävässään poikkeuksellisen loistavasti!
Photobucket
Photobucket
No me sit esiinnyttiin tuolla Club Sauna Calienten pippaloissa Club 10:ssä ja oltiin siellä hyvissä ajoin tottakai kattomassa paikat läpi yms, niin ehti siellä vähän kuvaillakin. Ylempi kuvista on saldoo joka löytyy Clan Reggaetonin facebook-sivuilta kansiosta, jossa esitellään uus kokoonpano. Alemmassa kuvassa näkyy sit koko poppoo eli kaikki tanssijat :)
Photobucket
....ja keikan jälkeen.
Täs mä keikan jälkeen. Oli suht riemuidioottifiilis kun muutenkin oli väsyny johtuen siitä et kello oli puol kaks tossa vaiheessa ja olin juonu noin puoltoista litraa kokista et pysyn hereillä... Mutta ihan mahtifiilikset jäi ja jopa videolta näyttää hyvältä! Ja jos ei muuten, niin tunnelma oli iiiihan katossa ja oli ihan ylikivaa! Anteeks huutomerkkien määrä muttakun oon edelleen niin innoissani!

Tää oli loistava kickstart syyslomalle. Nyt sit vaan countdownia seuraavaa juhlan aihetta kohti, itseasiassa 3 päivää ;)
Siitäkin tulee sitten postausta mitä todennäkösimmin.
But until then, over and out!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti