sunnuntaina, marraskuuta 27, 2011

Dear Santa..

Mun postailutahti on ollut vähän heikkoa tässä lähiaikoina...
Ajattelin tähän hätään laittaa mun joululahjatoiveita, että sais jonkunnäkösen potkun persuuksille ja alotettua taas vähän tasasempaan ja aktiivisempaan tahtiin postailua. Mulla on ainaskin kuvamateriaalia olemassa Maata näkyvissä -festareilta viime viikonlopulta, joten sitä ainakin suunnitteilla. Lisäks voisin esitellä mun kaks uutta takkia (joista toinen on ollu käytössä pari kuukautta.....) ja kenkuleita (:

Tein näin viimejoulunakin, eli teen yleensä kollaasin kuvilla ja pienillä tiedoilla ja sit lähetän vanhempien meiliin :D Vähän erikoista joo, mutta otan mielummin sellasia juttuja lahjoina mille mulla on tarvetta ja haluisin oikeesti, kun jotain randomsettiä joilla ei kuitenkaan tuu oleen käyttöö.
Photobucket
Ja joku saattaa miettiä vähän noita US dollareita.. No mun tämänhetkinen suuri haave ois päästä lukion tokalla Yhdysvaltoihin vaihtoon, ja en nyt suoranaisesti toivo saavani jouluna kirjekuoressa dollareita, vaan ylipäätään rahaa joka laitettais säästöön sitä vuotta varten, ei meinaan oo halpa reissu.

Tällasta lame settiä tällä kertaa ja koitanpa nyt oikeesti ottaa itteeni niskasta kiinni!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti