maanantaina, kesäkuuta 28, 2010

Toinen setti heti perään

En viittinyt sotkee kreikkaa muuhun settiin plus kaikki teksti samassa on ärsyttävää kun ois niin paljon asiaa ja kuvaa. Joten jaksotin tän teille.

Ekaks vähän jussista. Olin peristeistyylistä juhannusta viettämässä perhetuttujen mökillä, eikä siitä huvilasta ollut kyl valittamista. Ainoo vaan et nukuin päiväl juhannussaunan ohi, koska olin superväsynyt edellispäiväisestä matkustamisesta. Oli muuten kansainvällinen jussi, meinaan siellä puhuttiin suomen lisäks ruotsia, ranskaa, espanjaa, englantia jaja olikohan vielä jotain muuta ? Sonjan (kutsujaperheen vanhin tyttö) kolme espanjalaista kaveria oli siellä jotka puhu keskenään tietenki espanjaa mutta sonjan kanssa ranskaa, daniel joka oli brasiliasta mutta keskusteli ranskalla ja espanjalla, ja Piipot joiden mökillä oltiin on suomenruotsalainen perhe joten he puhu sit keskenään ruotsia.

aluks nousi lippu salkoon

sauna

väsyneet venefiilingit

olohuone

huomatkaa vasemmassa alakulmassa mun kokislasi ;)

kortinpeluuvaiheessa alko oleen pikkusen väsyneet fiilikset. kello jtn neljä ?

Seuraavana aamuna hemmottelin itteeni ja kasvohoitoon kuuluivat ::

ja

joiden ansiosta näytin sit tältä.

nyt onki sitten kaikenpaljastava olo. mutta molemmat tuotteet todettu huippiksiksi, joten suositteluin.

Illemmalla mulla oli kevyesti sanottuna tylsää.


btw postaus tän päivän ostoksista (tunika, mekko, 2x hame, bolero, neule, laukku) ja kreikan ostoksista (korkkarit, mekko, laukku) tulee sit ku oon jaksanu ladata mun kameran akun ja saan niitä pirun kuvia niistä. samalla tulee tän päivän asu ja varmaan sit huomisenki. Ja sit kun emmi saa koneensa toimiin tahtonsa mukaan saatte myös graffititaustaisia hymykuvia helystä :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti