maanantaina, huhtikuuta 19, 2010

Would you like to have a cup of hugs ?

Tänään oli halinallepäivä! Satuttiin Petran kanssa osumaan arpaan, näinpä siis kaksi halinallea lisää oli syntynyt.

Oli muuten supermahtia lukuunottamatta sitä, että kädet oli täysin kohmeessa. Aluksi ei oikein meinannut uskaltaa mennä kysymään että saako halata kun kaikki kiersi kaukaa, katsoi ilmeellä älä koske muhun ja rynni kauhealla kiireellä katse maassa ohitse. Sitten Ronja tuli mun, Petran ja Lauran seuraks. Eiköhä Ronja tuuminu että mitään ihmiset teitä torju ja meni heti halimaan ihmisiä ja tuputtamaan lappuja. No me päätettiin mennä porukoissa kompanjalla Petra-minä ja Laura-Ronja. Vähän eka nuunailtiin Petran kanssa sillai hmm mennäkkö vai eikö mennä. Nojaa, siinä Stockan edessä ja kulmilla pyörittiin ja päästiin vauhtiin, nii kyllä sitten suurin osa antoi halata ja kuunteli. Tottakai löytyi niitäkin ihmisiä jotka vaan tylysti käveli ohitse ja vilautti pienen epäröivän hymyn.


Sieltä lähdettiin kävelemään keskustoria kohden. Siinä matkalla saatettiin ehkä eksyä Vilaan ja Vero Modaan, mutta ihan kannattavasti, sillä löytyi mahti-ihania vaatteita, specially yks paljettipaita Vilasta, ja vielä alennuksestakin. Täytyy houkutella äiti nyt sinne Vilan aleen, sillä Hely haluaa vaatteita!

No, nallehuput päässä jatkettiin matkaa ja pikkuhiljaa alkoi lappukasa huventua. Aikaa oli puolisen tuntia, ja lupasin itselleni että jos kaikista lapuista pääsen eroon halimalla, menen mäkkiin ja ostan juuston. Näinhän se siis sitten loppujen lopuksi kävi, että halien ilosanoma ja Tampereen sydänyhdistyksen sydänviikkojen ohjelmalaput loppuivat. Ei siis muuta kuin mäkkiin karhupuvut päällä, juusto mukaan, kamera esiin ja matka takaisin koululle alkakoon.


Siellä meitä odotti viimeiset viisitoista minuuttia matikkaa. Ahkeran (köh) laskemisen jälkeen oli ruokailu, ei siis muuta kuin limsa-automaatille Pepsiä ostamaan :D Viimeset kaksi tuntia olikin mukavasti Pyykköstä, oli ihanaa kun meille selitettiin miksi flunssassa silmät vuotaa, tykkäsin varsinkin Pyykkösen elehdinnästä kun hän selitti kuinka ne solut puhkeaa ja limakalvot ärsyyntyy ja sitten tulee limaa joka kolosta :) (tätähän ei siis voi ajatella kaksimielisesti :D ei toki Pyykkönen näin lyhyesti sitä sanonut, pieni tiivistelmä vain sattui kaksimieliseksi)

5 kommenttia:

 1. Hahahha ! Tää oli hyvä teksti! Mäkkipossu Helymme =D<3

  VastaaPoista
 2. Helyy! Sulla roikkuu kauheet pussit tossa jalkavälis... :D::D:D!!

  VastaaPoista
 3. kiitooos :) joo noi oli aika ihanat noi puvut ku haaroissa roikku. Petralla oli siä viä häntäki nii kuulemma tuntu siltä et ois paskat housuissa :D

  VastaaPoista
 4. HELY, MÄ TYKKÄÄN KU SUL ON NY BLOGI, VOIN AINA KATTOO NEKI JUTUT MITÄ ET KERRO MUL=)
  withlyyv, Hilma((:

  VastaaPoista
 5. haha, oisko helpompi vaik sillee et teet gmail sähköpostin ni pääset sillä ihan kirjautuun tännekki ja sit voit laittaa että lue jollon se ilmottaa uusista merkinnöistä ;)

  VastaaPoista